Калиева печка Blanka

n_ramka_blanka_kafle_w

Фантастичен производ по промотивна цена од 1750 ЕУР со вкл ДДВ

Felix 16 Deco

Felix Deco 16

Ложиште за модерни изведби и голема моќ со систем за чисто стакло!

GALVESTONE

GalveStone

Ултра модерен електричен камин

Paroc – Изолација за...

firerock

Изолациона волна Paroc со алуминиумски екран за облагање на внатрешноста на каминот.

Графитна FRESH 17×30

Fresh Grafit 1730p

Графитна огноотпорна вентилациона решетка од серијата FRESH

Eryk 12 Deco

Eryk_Deco_1

Ложиште за модерни изведби и солидни перформанси.

Ferol LuX C17

ambiente-C-17

Гусано ложиште со огноотпорно керамичко стакло и моќ да загрее до  50m2. А згора на тоа, произведено во Шпанија!

Cheriton

Cheriton_2

Нема потреба секој камин да се вгради. Може да го поставите покрај ѕидот

Viotta de Luxe

Viotta_3

Еден од нај компактните електрични камини. Овозможува лесно вградување во различни простори.

LUCY 16

Lucy 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 70 m2

Горилник 930 – за б...

930_kapace

За совршен камин на био етанол- 93см долг горилник

TANGO 4 – Black

Tango4_1

Био каминот TANGO е предлог за тие кои сакаат самостоен био камин.

Ferol LX C20

ambiente-C20

Поубав поглед за пониска цена но без компромис на квалитетот! Ferol LX-C20. Гусано ложиште со огноотпорно керамичко стакло и моќ да загрее до  65m2. Произведено во Шпанија!

W12

W_12_2_inox

Гусано, прекрасно и моќно!

Колено со променили...

koleno_celicno_F200

Колената со променлив и отвор за ревизија/чистење!

Клапна за камин или ...

Клапна Ф130, Ф150

Клапната е важен елемент за секое грејно тело на цврсто гориво. Без неа,

W3 PLB

W3_PLB_2

Модерно, елегантно, гусано и моќно!

W16 PB

gal_0999ee7c0a10fd3807807f79591820f1

Модерно, елегантно, гусано и моќно!

ZIBI 16 G

53843149699b0_full

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 100 m2

Antek 10 Deco

Antek Deco

Гусано прекрасно ложиште идеално за простор 40 до 50м2 Создадено за мали но моќни и издржливи камини!

FRANEK

Franek

Највредните работи доаѓаат во мали пакувања. FRANEK е многу добар пример за тоа. Едно од најсовршените ложишта, со тежина од 237kg, неверојатни 82% реална искористеност на енергијата и многу мала емисија на штетни честички!

Blanka 670/570

Blanka670

Тростран камин со висока ефикасност

Juliet

Juliette_1800_1

Био каминот JULIET е решение за тиер кои немаат можност на традиционален камин во својот дом. Претставува идеално решение за големи модерни простори, како резиденацијални така и комерцијални.

G13V

G13

G13V – со вграден вентилатор и термостат!

Blanka 910

Blanka910

Компактно долго ложиште, за модерен дизјан на Вашиот простор. Комбинирано со висока ефикасност и благонаклонето кон природата!

MBZ 13 BS L

mbz-L

Еколошко, компактно и ефикасно ложиште.

MBZ 13 BS P

mbz (3)

Еколошко, компактно и ефикасно ложиште.

MB120

560103f461940_full

Големината е… важна! Ложиште за камнин иод новата генерација. Висок степен на согорување на честичките, заштота на околинат аи многу многу многу моќ!  Тежина: 400 Kg!

MBO BS – Desen

mbo p bs 2

Модерно ложиште изработено по најновите еколошки стандарди, со висок коефициент на искористеност – 83% !!!

Dimplex FSD 30

Dimplex_VFMI_4_FSD30

Тенка акумулациона печка FSD – комфорт, заштеда и дизјан

Dimplex VFMI 40

Dimplex_VFMI_3

Термо акумулациона печка со термо-механичка контрола и динамично празнење

Eryk 12

eryk

Ложиште за мини изведби но солидни перформанси.

Premium 1250°C за чадоводн...

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани...

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

ATENA 12

Atena

Камин со систем на тристепено доведување на воздух за највисок степен на искористеност како и заштита на околината!

Zuzia 16 BS L G

Zuzia BS L Agol_1

Беспрекорните модели BS со совршен систем за контрола на вертикално подвижната врата.

Zuzia 16 BS D G

Zuzia BS P Agol_2

Беспрекорните модели BS со совршен систем за контрола на вертикално подвижната врата.

Blanka

Blanka_full

Фантастичен производ по ниска цена!

Thermo Izol

plyta_silca_l

Производ кој повеќекратно ја подобрува изведбата и употребата на каминот, печки и на сите места каде што има потреба од многу добра термичка изолација.

Zuzia 16 LT

Zuzia_LT

За уникатен дизајн…

ЕУ директива: Со продолжување со посетата на нашиот сајт се согласувате да користиме колачиња | By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Повеќе информации | more information

Колачињата на оваа интернет страна се подесени да се прифатат со цел да се подобри квалитетот на посетата. Доколку продолжиш со употреба на страната се согласуваш и кликни "Прифаќам“. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Затвори | Close