Print Friendly, PDF & Email

Вратички намементи за вградување во шамотни, керамички или оџаци градени од тули.

Боја: бела, сива, графитна

Максимални димензии на вратичката 233 x 302 mm
Димензии на монтажната рамка: 165 x 235 mm
Димензија на ревизијата: 140 х 210 mm

Карактеристики:

Обезбедуваат лесен пристап кога треба да се изврши ревизија или чистење на оџакот

  • обезбедуваат 100%  дихтување
  • обезбедуваат сигурност од отварање со помош на клуч
  • изработени по највисоки европски стандарди
  • произведени во Полска

БЕТОНСКА ВРАТИЧКА ЗА ревизија на оџак – вградлива

Совршена за внатрешни простории. Се вградува во рамнина на надворешниот ѕид на оџакот, крајната обработка се прави како на ѕидовите во просторијата со што се вклопува во цел

осниот ентериер, скоро неприметлива.

Цена: 650 МКД со вклучено ДДВ.