Print Friendly, PDF & Email

Електричен камин 33″ со совршени пропорции

За модерни така и за класични и рустични простори.

Спецификација

Тежина (kg) Категорија камин за вградување
Кабел со утикач да Моќност на геење (kW) 1.6 кw
Ефект на пламен независен од греењето да Енергија потребна за ефект на пламен (W) 230
Боја црнa Термовентилатор да
Ложиште OptyFlame
Жаречки Дрва
Контрола на моќност на греење да
Висина (mm) 606 Термостат да
Широчина (mm) 835 Далечински управувач да
Длабочина (mm) 232