Print Friendly, PDF & Email

Електричен камин Бетовен во класична стилизирана облога

во античка беж боја. Каминот е со жаречки дрва и ефект OptyFlame технологија. Каминот е опремен со далечински управвач,  термо вентилатор и термостат. Ефектот на пламенот не е зависен од греењето. 

Спецификација на електричниот камин:

Тежина (kg) cca 30 Категорија камин за вградување
Кабел со утикач да Моќност на геење (kW) 1,2 kW
Ефект на пламен независен од греењето да Енергија потребна за ефект на пламен (W) 120
Боја античен  беж Термовентилатор да
Ложиште Жаречки Дрва Контрола на моќност на греење
Висина (mm) 941 Термостат да
Широчина (mm) 992 Далечински управувач да
Длабочина (mm) 363