Кружни

Wiktor 14 Prizma

Прекрасен гусан камин камин со трапезно стакло кој не бара многу место за вградување

G13V

G13V – со вграден вентилатор и термостат!

Alba Panorama

LIMITED EDITION! Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Заоблено ложиште со врвен квалитет!

Felix 14 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 100 до 120 m2.

Zuzia 15 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 110 до 150 m2.

Zuzia 19 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 140 до 170 m2.

Oliwia 22 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 150 до 170 m2.

Amelia 24 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 160 до 200 m2.

Amelia 30 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 200 до 280 m2.

Wiktor 14 Panorama

За поголемо уживање но во помал простор.

Felix 16 Panorama

За поголемо уживање но во помал простор.

Oliwia 18 Panorama

Гусано ложиште со заоблена врата,  голема загревна моќ, голема ефикасност и одличен квалитет. Подогден

Zuzia 16 Panorama

Имајте побогат поглед на огнот.  Доклку вашиот простор бара кружни форми, ZUZIA 16 Panorama

Маја 12 Panorama

За симпатичен изглед, големо доживување во мало и моќно пакување. Маја 12 е ложиште

Antek 10 Panorama

Гусано ложиште идеално со заоблено стакло!
Највредните работи доаѓаат во мали пакувања. Симпатичен камин за

G21 V

G21-V – со вграден вентилатор и термостат.

Камините со вентилатор овозможуваат до 5х побрзо загревање