Magnus 97

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Magnus 139

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Zuzia 16 D

Моќно гусано ложиште со бочно десно стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Zuzia 16 L

Моќно гусано ложиште со бочно лево стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Maja 15 Tower

Вашиот камин со ложиштето MAJA 15T ќе биде поразличен, поинаков и секогаш воодушевувачки! А згора на тоа, ќе имате ефикасно гусано ложиште кое може да загрее и до 150 м2**

Thermo 60×40 Tunel

Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7 години гаранција на сите елементи!

Maja LD

Гусано, мало и моќно ложиште!

Atina

Гусано ложите од позната фирма NORDFlam. Високиот квалитет и

Felix 16 Deco

Ложиште за модерни изведби и голема моќ со систем за чисто стакло!

Eryk 12 Deco

Ложиште за модерни изведби и солидни перформанси.

Ferol LuX C17

Гусано ложиште со огноотпорно керамичко стакло и моќ да загрее до  50m2. А згора на тоа, произведено во Шпанија!

LUCY 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 70 m2

Ferol LX C20

Поубав поглед за пониска цена но без компромис на квалитетот! Ferol LX-C20. Гусано ложиште со огноотпорно керамичко стакло и моќ да загрее до  65m2. Произведено во Шпанија!

W12

Гусано, прекрасно и моќно!

ZIBI 16 G

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 100 m2

Antek 10 Deco

Гусано прекрасно ложиште идеално за простор 40 до 50м2
Создадено за мали но моќни и издржливи камини!

FRANEK

Највредните работи доаѓаат во мали пакувања. FRANEK е многу добар пример за тоа. Едно од најсовршените ложишта, со тежина од 237kg, неверојатни 82% реална искористеност на енергијата и многу мала емисија на штетни честички!

Eryk 12

Ложиште за мини изведби но солидни перформанси.

Zuzia 16 LT

За уникатен дизајн…

Zuzia 16 Deco

Модерен изглед за модерен дом.  Zuzia 16 DECO овозможува вашиот камин да плени со својата елегантност и моќ! Со систем за подолго чисто стакло.

Zuzia 16 LPT

Погледни го огнот од сите страни!

Oliwia 18 Deco

Модерен изглед за модерен дом.  Oliwia 18 DECO овозможува вашиот камин да плени со својата елегантност и моќ!

Amelia 25 Deco

Модерен изглед за модерен дом. Голема моќност и совршена изведба.Тоа е AMELIA 25 Deco.

REMUS

LIMITED EDITION! Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Заоблено ложиште со врвен квалитет!

Oliwia 17 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 120 до 150 m2.

Wiktor 12 P

Модерно, широко ложиште. Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем за збогатување на комората со кислород, добивате ефикасно ложиште со многу пристапна цена кое може да загрее и до 120м2!

Maja 12 P

Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем за збогатување на комората со кислород, добивате ефикасно ложиште со многу пристапна цена кое може да загрее 100м2!

Wiktor 14 DECO

Елегантен и едноставен за поголемо уживање но во помал простор.

Alexander The Great

Камин кој плени со својата големина , моќност и технологија.  Предности кои ниедно друго ложиште не може да ги надмине:  Далечинско управувал за отварање и затварање на вратата, интерен и собен термостат за контрола на моќниот вентилатор, гусаните елементи и челик од 5mm… се само дел од неговата супериорност!

MILA 16 Tunel

Модерно тунелно ложиште направено по најнови технологии. Загревна моќ до 100 m2

MILA 16 G

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 100 m2

Felix 14 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 100 до 120 m2.

Amelia 30 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 200 до 280 m2.

Amelia 24 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 160 до 200 m2.

Oliwia 22 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 150 до 170 m2.

Zuzia 19 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 140 до 170 m2.

Zuzia 15 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 110 до 150 m2.

Wiktor 14

За поголемо уживање но во помал простор.

Felix 16

За поголемо уживање но во помал простор.

HEPHAESTUS ENERGY XK3

Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем за три фазно збогатување на комората со кислород, го добивате нај ефикасното и нај еколошкото ложиште кое воопшто некогаш е произведено!