LUCY 14 Tunel

Тунелно двострано ложиште од последна генерација, произведено со најсовремени технологии и лесно за вградување.

Galaxy Tunel 100×50

Тунелно ложиште со големо стакло

Thermo 60×40 Tunel

Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7 години гаранција на сите елементи!

Maja LD

Гусано, мало и моќно ложиште!

Zuzia 16 LT

За уникатен дизајн…

Zuzia 16 LPT

Погледни го огнот од сите страни!

MILA 16 Tunel

Модерно тунелно ложиште направено по најнови технологии. Загревна моќ до 100 m2

Amelia 25 Tunel

Моќно гусано ложиште со две врати

Oliwia 18 Tunel

Единствена можност кога еден камин може да се гледа од обете страни на ѕидот. Или нека бде ваша фантазијата како може овој камин да го оплемени вашиот простор.