2D камини

Viotta Classic

Еден од нај компактните електрични камини. Овозможува лесно вградување во различни простори.

33″ model 3033

Електричен камин 33″ со совршени пропорции, како за модерни така и за класични и

26″

Електричен камин 26″ наменет за вградување

PRISMA

PRISMA 50″ За сите што сакаат да имаат поинаков и повесел електричен камин!

20″

Електричен камин 20″ совршен за мали и волшебни камини.

Bizet

bizetled_czarny_580-580-2Модерен и стилски електричен ѕиден камин

GALVESTONE

Ултра модерен електричен камин

Cheriton

Нема потреба секој камин да се вгради. Може да го поставите покрај ѕидот

Viotta de Luxe

Еден од нај компактните електрични камини. Овозможува лесно вградување во различни простори.

Mini Mozart Black

Елегантен и префинет електричен камин со готова црна сјајна облога

Bach

Модерен и стилски ѕиден камин кој на секој простор ќе му даде минималистичка нота

32″

Електричен камин 32″ наменет за вградување. Прекрасно се вклопува во класичните но и модерни

Bella

Модерен и стилски камин кој ќе се истакне во модерен салон.

SYNERGY

Панормски, стилски и многу елегантен камин за на вгардување на ѕид, збогатен со блескави

Avalone Beton

Модерен и стилски камин со облога во имитација на натур бетон.

30″

Електричен камин 30″ наменет за вградување

Minotto

Уложак за камин со можност за вградување

SP29

Модерен електричен камин за на ѕид

SP16

Модерен електричен камин за вградување

VEGA

Модерен електричен камин за вградување

Laguna

Моќен и модерен електричен камин со готова облога

Mozart White Peral

Елегантен и префинет електричен камин со готова облога

25″

Електричен камин 25″ со модерен изглед, наменет за вградување