Casette 1000 Log

Касета 1000 со најверната имитација на пламен. Само за ексклузивни дизјани!

Engine 56-600 LL

Рустично електрично ложиште за камин со неверојатен 3D ефект!

Casette 400

3D камин со димензија од 40см. Лесно вградлив со фантастичен 3D ефект на пламен.

Casette 600

Имајте целосна слобода при креирањето на вашиот нов камин со „Касета 600“ наменет за вградување и…

ZEN

Минималистички и стилски камин со облога која имитира суров бетон. Совршено се вклопува во најновите декоративни трендови.

Vivaldi

Минималистички и многу елеганен камин во црна боја и боја на метален бронз. Погоден за модерен и топол простор.

Moorefield

Елегантен, стилски… Камин со кремаста облога. Фантастичен за светол, простран салон или дневна соба.

Bingham

Голем 3D електричен камин камин кој плени со својот изглед.

Danville

Електричен камин за многу елегантни и класични простории

Albany

3D електричен камин за вградување

Burbank

Модерен електричен камин за на ѕид