Камини

Nadia 13 G

Камин со врата која се подига, висока ефикасност и големо убаво стакло!

W75 ECO

Гус, елеганција, екологија и моќ!

Zosia ECO 12

Гусан камин од трета генерација

NBC 10

Повеќе оган и високи еколошки стандарди!

NBC 9

Less is more… или понекогаш помалото е повеќе!

ZIBI 12 BS D

Ложиште за со интересн изглед, странично стакло, опремено со декоративно стакло.

LEO 200 LD GAS

Плински камин со панорамска визија на пламенот

KOZA AB S GAS

Модеренa и еколошкa

Torn L

Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Ложиште со лево стакло,  создадено со мисла за моќно загревање но и заштита на околината!