Magnus BS D

Модерно, големо двостано ложиште со десно стакло.

Magnus BS L MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко лево стакло.

Magnus 97

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Magnus 9054 LD

Тространо широко ложиште за модерните трендови

Magnus 139

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Magnus 6090

Камин кој ќе го оплемени Вашиот простор. Длабоко тространо ложиште за уникатен поглед на огништето

Zuzia 16 D

Моќно гусано ложиште со бочно десно стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Zuzia 16 L

Моќно гусано ложиште со бочно лево стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Magnus BS D MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко десно стакло.

Maja 15 Tower

Вашиот камин со ложиштето MAJA 15T ќе биде поразличен, поинаков и секогаш воодушевувачки! А згора на тоа, ќе имате ефикасно гусано ложиште кое може да загрее и до 150 м2**

ARKE 12

Камин  изработен по највисоки еколошки стандарди и висок степен на искористеност, со модерен дизајн и вграден вентилатор! Погоден за пасивни куќи!

Galaxy Tunel 100×50

Тунелно ложиште со големо стакло

Galaxy 50×70

Тространо помало ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Galaxy 80×60

Тространо ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Thermo 60×40 Tunel

Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7 години гаранција на сите елементи!

Wiktor 14 Prizma

Прекрасен гусан камин камин со трапезно стакло кој не бара многу место за вградување

HD HC95

Елегантно гусано ложиште кое плени со својата едноставност и убавина

Maja LD

Гусано, мало и моќно ложиште!

PANORAMIC

Беспрекорниот квалитет, автоматско подигање на врата со вгарден вентилатор и термостат и големина ги издвојуваат PANORAMIC моделите oд сите други!

MKR

Еден од најнапредните камини, со елетронско подигање на вратата и вентилатор, беспрекорниот квалитет и иделаните димензии го подигнуваат овој модел на врвот.

HEDE D

Технички еден од најсовршените производи, со вградена клапна, врата со систем против прлање, конвекциони елементи, гус и неверојатниот AccuMote материјал… HEDE е камин од новата генерација со пристапна цена

Atina

Гусано ложите од позната фирма NORDFlam. Високиот квалитет и

Felix 16 Deco

Ложиште за модерни изведби и голема моќ со систем за чисто стакло!

Eryk 12 Deco

Ложиште за модерни изведби и солидни перформанси.

Ferol LuX C17

Гусано ложиште со огноотпорно керамичко стакло и моќ да загрее до  50m2. А згора на тоа, произведено во Шпанија!

LUCY 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 70 m2

Ferol LX C20

Поубав поглед за пониска цена но без компромис на квалитетот! Ferol LX-C20. Гусано ложиште со огноотпорно керамичко стакло и моќ да загрее до  65m2. Произведено во Шпанија!

W12

Гусано, прекрасно и моќно!

W3 PLB

Модерно, елегантно, гусано и моќно!

W16 PB

Модерно, елегантно, гусано и моќно!

ZIBI 16 G

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 100 m2

Antek 10 Deco

Гусано прекрасно ложиште идеално за простор 40 до 50м2
Создадено за мали но моќни и издржливи камини!

FRANEK

Највредните работи доаѓаат во мали пакувања. FRANEK е многу добар пример за тоа. Едно од најсовршените ложишта, со тежина од 237kg, неверојатни 82% реална искористеност на енергијата и многу мала емисија на штетни честички!

Blanka 670/570

Тростран камин со висока ефикасност

G13V

G13V – со вграден вентилатор и термостат!

MBZ 13 BS L

Еколошко, компактно и ефикасно ложиште.

MBZ 13 BS P

Еколошко, компактно и ефикасно ложиште.

MBO BS – Desen

Модерно ложиште изработено по најновите еколошки стандарди, со висок коефициент на искористеност – 83% !!!

Eryk 12

Ложиште за мини изведби но солидни перформанси.

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини