Mega

Magnus BS D

Модерно, големо двостано ложиште со десно стакло.

Magnus BS L MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко лево стакло.

Magnus 9054 LD

Тространо широко ложиште за модерните трендови

Magnus 139

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Magnus 6090

Камин кој ќе го оплемени Вашиот простор. Длабоко тространо ложиште за уникатен поглед на

Magnus BS D MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко десно стакло.

Galaxy Tunel 100×50

Тунелно ложиште со големо стакло

Galaxy 80×60

Тространо ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Thermo 60×40 Tunel

Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7

HD HC95

Елегантно гусано ложиште кое плени со својата едноставност и убавина

PANORAMIC

Беспрекорниот квалитет, автоматско подигање на врата со вгарден вентилатор и термостат и големина ги

MKR

Еден од најнапредните камини, со елетронско подигање на вратата и вентилатор, беспрекорниот квалитет и

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

Amelia 25 Deco

Модерен изглед за модерен дом. Голема моќност и совршена изведба.Тоа е AMELIA 25 Deco.

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД

MILA 16 Tunel

Модерно тунелно ложиште направено по најнови технологии. Загревна моќ до 100 m2

MILA 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии. Загревна моќ до 100 m2

HEPHAESTUS ENERGY XK3

Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем за три фазно

Amelia 25 BS L G

Комбинацијата за луксуз, елеганција, техничка совршеност и моќ. Тоа е Amelia 25 BS L

Amelia 25 BS D G

Комбинацијата за луксуз, елеганција, техничка совршеност и моќ. Тоа е Amelia 25 BS D

Amelia 25 Tunel

Моќно гусано ложиште со две врати

Amelia 25 BS D

Елегантност, моќ и богатство.

Amelia 25 BS L

Елегантност, моќ и богатство.

Amelia 25 G

Големо и длабоко, гусано ложиште, кое подеднакво добро функционира и кога е вратата крената

Amelia 25

Кога треба да се соединат моќта, големината, богатството и изгржливоста, AMELIA 25 е ложиште