LUCY 20 PW

Предлог за сите, на кои им зависи на максимално искористување на топлинската енергија од

Блесок – за чистење котли и камини на топловодно греење

БЛЕСОК (BLYSK) е средство за чистење на внатрешните ѕидови од котелот или каминот за

Oliwia 17 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 120 до 150 m2.

Електронска контрола на согорувањето MSK

Задачата на овој уред е да создаде услови за правилно работење на каминот односно

Прохромски експанзионен сад

Експанзионен сад со автоматски вентил е хидраулична направа за заштита на камини за топловоно

Felix 14 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 100 до 120 m2.

Felix 14 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 100 до 120 m2.

Zuzia 15 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 110 до 150 m2.

Zuzia 15 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 110 до 150 m2.