MB100

Големината е… важна!
Ложиште за камнин иод новата генерација. Висок степен на согорување на честичките, заштота на околинат аи многу многу многу моќ!  Тежина: 327Kg!

Magnus BS D

Модерно, големо двостано ложиште со десно стакло.

Magnus BS L MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко лево стакло.

Magnus 9054 LD

Тространо широко ложиште за модерните трендови

Magnus 139

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Magnus 6090

Камин кој ќе го оплемени Вашиот простор. Длабоко тространо ложиште за уникатен поглед на огништето

Magnus BS D MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко десно стакло.

Galaxy Tunel 100×50

Тунелно ложиште со големо стакло

Galaxy 50×70

Тространо помало ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Galaxy 80×60

Тространо ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Thermo 60×40 Tunel

Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7 години гаранција на сите елементи!

HD HC95

Елегантно гусано ложиште кое плени со својата едноставност и убавина

PANORAMIC

Беспрекорниот квалитет, автоматско подигање на врата со вгарден вентилатор и термостат и големина ги издвојуваат PANORAMIC моделите oд сите други!

MKR

Еден од најнапредните камини, со елетронско подигање на вратата и вентилатор, беспрекорниот квалитет и иделаните димензии го подигнуваат овој модел на врвот.

Nadia 14 G

Модерно и големо ложиште со висок степен на искористеност на енергијата!

LUCY 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 70 m2

W12

Гусано, прекрасно и моќно!

ZIBI 16 G

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 100 m2

FRANEK

Највредните работи доаѓаат во мали пакувања. FRANEK е многу добар пример за тоа. Едно од најсовршените ложишта, со тежина од 237kg, неверојатни 82% реална искористеност на енергијата и многу мала емисија на штетни честички!

Blanka 910

Компактно долго ложиште, за модерен дизјан на Вашиот простор. Комбинирано со висока ефикасност и благонаклонето кон природата!

MB120

Големината е… важна!
Ложиште за камнин иод новата генерација. Висок степен на согорување на честичките, заштота на околинат аи многу многу многу моќ!  Тежина: 400 Kg!

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД

Alexander The Great

Камин кој плени со својата големина , моќност и технологија.  Предности кои ниедно друго ложиште не може да ги надмине:  Далечинско управувал за отварање и затварање на вратата, интерен и собен термостат за контрола на моќниот вентилатор, гусаните елементи и челик од 5mm… се само дел од неговата супериорност!

MILA 16 Tunel

Модерно тунелно ложиште направено по најнови технологии. Загревна моќ до 100 m2

MILA 16 G

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 100 m2

MILA 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии. Загревна моќ до 100 m2

HEPHAESTUS ENERGY XK3

Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем за три фазно збогатување на комората со кислород, го добивате нај ефикасното и нај еколошкото ложиште кое воопшто некогаш е произведено!