Градежни материјали

Paroc – Изолација за камини и фурни

Изолациона волна Paroc со алуминиумски екран за облагање на внатрешноста на каминот.

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

Thermo Izol

Производ кој повеќекратно ја подобрува изведбата и употребата на каминот, печки и на сите места каде што има потреба од многу добра термичка изолација.

FireRock – Изолација за камини и фурни

Едноставен и економичен начин за правилна термичка изолација на каминот.

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 700 МКД

Керамичко платно

Фантастична термо изолација!