Промоции

Thermo 60×40 Tunel

Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки.

HEDE D

Технички еден од најсовршените производи, со вградена клапна, врата со систем против прлање, конвекциони

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

Torres L или D 14

LIMITED EDITION! Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Ложиште создадено со мисла за моќно загревање

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД