GlowFlame

Дајте му нова димензија на био каминот (био етанол) или

Glass Dym – за чистење на стакло од камини и печки

Средство за чистење на огноотпорно стакло од
камини и печки. ГРАТИС 250ml!!!!

Блесок – за чистење котли и камини на топловодно греење

БЛЕСОК (BLYSK) е средство за чистење на внатрешните ѕидови од котелот или каминот за

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки.

Графитна FRESH 17×30

Графитна огноотпорна вентилациона решетка од серијата FRESH

Колено со променилив агол

Колената со променлив и отвор за ревизија/чистење!

Клапна за камин или печка

Клапната е важен елемент за секое грејно тело на цврсто гориво. Без неа,

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

Reto Златна Патина 16х32

Рустична решетка која станува дел од украсот на вашиот камин

Rustic 17х17

Класична рустична решетка која беспрекорно ќе го надополни дизјанот на Вашиот камин

Deco Златна Патина 10×20

Прекрасна рустична решетка која беспрекорно ќе го надополни дизјанот на Вашиот камин

Сетови за чистење

Квалитетни и практични прибори за чистење кои не само ќе го направат користењето на

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД

Luft Аголен 560x560x60 mm Graphite

Аголна графитна модерна вентилациона решетка. Поставувањето е универзално, може да биде како лева или

Luft Аголен 766x547x60mm White

Аголна бела модерна вентилациона решетка. Може да се купи во две варијанти, како лев

Luft Аголен 766x547x60mm Graphite

Аголна графитна модерна вентилациона решетка. Може да се купи во две варијанти, како лев

Luft White

Бела модерна вентилациона решетка

Luft Graphite

Графитна модерна вентилациона решетка

BURNER – потпалувач

Производ наменет за брзо и лесно потпалување!

Електронска контрола на согорувањето MSK

Задачата на овој уред е да создаде услови за правилно работење на каминот односно

Прохромски експанзионен сад

Експанзионен сад со автоматски вентил е хидраулична направа за заштита на камини за топловоно

Вентилaтор ZAPPHIRE 510м3

Моќен вентилатор за камин

Мал Вентилатор

mal-ventilator-17x17Идеално решение за секој камин

Разменувач за топловодно греење

Изменувачот на топлата вода е додаток за камин кој се монтира на излезот за

Гусани прстени

При традицијоналното приклучување на камините во оџак, дел од енергијата на согорените гасови бега

MADEN – гусан горилник за пелети во камин

Како да горите пелети во камин едноставен начин, без проблеми, со многу малку пепел,

Мерач на влажност

Мерач на влажност

КОГА КУПУВАТЕ ДРВО, КУПУВАЈТЕ ДРВО А НЕ ВОДА!

Ловџија

Елен 30х30

Oscar 17×30

Старо златна, огноотпорна вентилациона решетка

Рустична 17х37

Рустична огноотпорна вентилациона решетка

Рустична 17х30

Рустична огноотпорна вентилациона решетка

Бела 17×30 Oscar

Бела елегантна вентилациона решетка

Графитна 17×30 Oscar

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×37

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×30

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×17

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Бела 17×17 со жалузини

Бела огноотпорна вентилациона решетка со жалузини

Бела 22×45

Бела огноотпорна вентилациона решетка