Графитна FRESH 17×30

Графитна огноотпорна вентилациона решетка од серијата FRESH

Reto Златна Патина 16х32

Рустична решетка која станува дел од украсот на вашиот камин

Rustic 17х17

Класична рустична решетка која беспрекорно ќе го надополни дизјанот на Вашиот камин

Deco Златна Патина 10×20

Прекрасна рустична решетка која беспрекорно ќе го надополни дизјанот на Вашиот камин

Luft Аголен 560x560x60 mm Graphite

Аголна графитна модерна вентилациона решетка. Поставувањето е универзално, може да биде како лева или

Luft Аголен 766x547x60mm White

Аголна бела модерна вентилациона решетка. Може да се купи во две варијанти, како лев

Luft Аголен 766x547x60mm Graphite

Аголна графитна модерна вентилациона решетка. Може да се купи во две варијанти, како лев

Luft White

Бела модерна вентилациона решетка

Luft Graphite

Графитна модерна вентилациона решетка

Мал Вентилатор

mal-ventilator-17x17Идеално решение за секој камин

Ловџија

Елен 30х30

Oscar 17×30

Старо златна, огноотпорна вентилациона решетка

Рустична 17х37

Рустична огноотпорна вентилациона решетка

Рустична 17х30

Рустична огноотпорна вентилациона решетка

Бела 17×30 Oscar

Бела елегантна вентилациона решетка

Графитна 17×30 Oscar

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×37

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×30

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×17

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Бела 17×17 со жалузини

Бела огноотпорна вентилациона решетка со жалузини

Бела 22×45

Бела огноотпорна вентилациона решетка

Бела 17×37

Бела огноотпорна вентилациона решетка

Бела 17×30

Бела огноотпорна вентилациона решетка

Бела 11х42

Бела огноотпорна вентилациона решетка

Бела решетка

Стандарндна бела вентилациона решетка.