Графитна FRESH 17×30

Графитна огноотпорна вентилациона решетка од серијата FRESH

Мал Вентилатор

mal-ventilator-17x17Идеално решение за секој камин без вентилатор повеќекратно да се зголеми искористувањето на топлинската енергија!

Графитна 17×30 Oscar

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×37

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×30

Графитна огноотпорна вентилациона решетка

Графитна 17×17

Графитна огноотпорна вентилациона решетка