Рустични и златни

Reto Златна Патина 16х32

Рустична решетка која станува дел од украсот на вашиот камин

Rustic 17х17

Класична рустична решетка која беспрекорно ќе го надополни дизјанот на Вашиот камин

Deco Златна Патина 10×20

Прекрасна рустична решетка која беспрекорно ќе го надополни дизјанот на Вашиот камин

Мал Вентилатор

Идеално решение за секој камин без вентилатор повеќекратно да се зголеми искористувањето на топлинската енергија!

Ловџија

Елен 30х30

Oscar 17×30

Старо златна, огноотпорна вентилациона решетка

Рустична 17х37

Рустична огноотпорна вентилациона решетка

Рустична 17х30

Рустична огноотпорна вентилациона решетка