Print Friendly, PDF & Email

Елементи за поврзување на грејни тела со оџаци – сертифицирани за користење до дрво

Прохромски (иноксни) флексибилни цевки, се користат за приклучување на грејни тела во оџаци.

Сите производи од нашата програма ги поседуваат CE сертификати

kopce_kupi-vednas

Достапни пречници и цени:

Ф160
Ф180
Ф200
Ф250
2m’ = 3090,00 MKD 2m’ = 1669,00 MKD 1.5m’ = 2781,00 2m’ = 4326 ,00 MKD
2m = 3708,00
3m’ = 5562,00 MKD
Напомена: флексибилните прохромски цевки кои се во нашата продажна програма се наменети за грејни тела на ДРВО.