Print Friendly, PDF & Email

Модерен изглед за модерен дом.  Oliwia 18 DECO овозможува вашиот камин да плени со својата елегантност и моќ!

Технички карактеристики

Номинална моќност (kW)
Распон на греење
18kW
9 – 23kW
Оџачки излез (mm) 200
Коефициент на полезност (%) 79
Емисија на CO (при 13% O2) ≤ 0,15%
Емисија на честички mg/mn3 31
Температура на чад (oC) 383
Тежина (kg) 170
Површина на греење (m2)** 120-150
Max должина на трупци (mm) 500
Материјал Сив лив (гус) Класа 200
Вид на гориво Сезонско листопадно дрво, Брикети

** во зависност од изолацијата на објектот. Дадените параметри се за висина на простор од 2,6m’