Silverton 3D

Камин за вгрaдување, кој совршено се компонира како во современите, така и во традиоционалните ентериерни решенија. Поседува и далечински управувач.

Viotta Classic

Еден од нај компактните електрични камини. Овозможува лесно вградување во различни простори.

Eryk 12 Prizma

Ложиште за мини изведби но солидни перформанси и призматично стакло!

33″ model 3033

Електричен камин 33″ со совршени пропорции, како за модерни така и за класични и рустични простори.

LUCY 20 PW

Предлог за сите, на кои им зависи на максимално искористување на топлинската енергија

LUCY 15

Немој да создаваш чад! Висока ефикасност, големо стакло, висок квалитет…

W4 PLB

Квалитетно тространо, гусано и ефикасно ложиште.

W6

Гусано, прекрасно излеано ложиште за љубителите на топлото домашно огниште.

MB100

Големината е… важна!
Ложиште за камин од новата генерација. Висок степен на согорување на честичките, заштита на околината и многу многу многу моќ!  Тежина: 327Kg!