Print Friendly, PDF & Email

PRISMA 34″ LED електричен камин

Панорамски ѕиден камин опремен со Optiflame LED и горилник со акрилни кристали на лед кој имитира дијаманти, додатно збогатен со LED светло кое ја менува својата боја.

Оваа патентирана технологија прави светлото од каминот изгледа со несекојдневен ефект.

Каминот се одликува со модерна изработка која овозможува каминот да се компонира со секој ентериер. Опремен е со термовентилатор со термостат, интегриран LED дисплеј, модулатор на моќност и повеќефункционален далечински управувач.

LED светлата овозможуваат брза промена на бојата на кристалите а со тоа лесно приспособување на каминот до вашиот ентериер.

Спецификација – Model BLF3451

Тежина (kg) 18 Opti-myst
Резервоар Моќност на пламенот
Категорија Ѕиден камин Кабел со утикач да
Моќност на греење (kW) 1,2 Ефектот на пламен независен од греењето да
Потрошувачка преку ефект на пламен (W) 18 Боја црна
Термовентилатор да Додаток акрилни ледени камења
Регулација на греење да Висина (mm) 495
Термостат да Широчина (mm) 867
Далечински управувач да Длабочина (mm) 178
За архитекти: DWG Download