Print Friendly, PDF & Email

PRISMA 74″ електричен камин

Електричен камин кој се приспособува до вашиот ентериер!

LED светлата овозможуваат брза промена на бојата на кристалите а со тоа лесно приспособување на каминот до вашиот ентериер.

Спецификација

Тежина (kg) 61.7 Opti-myst
Резервоар Моќност на пламенот
Категорија Ѕиден камин Кабел со утикач да
Моќност на греење (kW) 1,2 Ефектот на пламен независен од греењето да
Потрошувачка преку ефект на пламен (W) 35 Боја црна
Термовентилатор да Додаток акрилни ледени камења
Регулација на греење да Висина (mm) 493
Термостат да Широчина (mm) 1883
Далечински управувач да Длабочина (mm) 187