Print Friendly, PDF & Email

Камин за вгрaдување, кој совршено се компонира како во современите, така и во традиоционалните ентериерни решенија. Поседува и далечински управувач.

Можете да го вградите и многу лесно во постоечкиот отворен камин!

 * нема вградено вентилатор за греење.

Спецификација

Тежина (kg) 14.5 Категорија уложак за за камин
Кабел со утикач да Моќност на геење (kW)
Ефект на пламен независен од греењето / Енергија потребна за ефект на пламен (W) 120
Боја црна Термовентилатор
Ложиште OptyMyst Контрола на моќност на греење
Висина (mm) 305 Термостат
Широчина (mm) 717 Далечински управувач да
Длабочина (mm) 356