инокс

W75 ECO

Гус, елеганција, екологија и моќ!

W4 PLB

Квалитетно тространо, гусано и ефикасно ложиште.

HD HC95

Елегантно гусано ложиште кое плени со својата едноставност и убавина

PANORAMIC

Беспрекорниот квалитет, автоматско подигање на врата со вгарден вентилатор и термостат и големина ги издвојуваат PANORAMIC моделите oд сите други!

MKR

Еден од најнапредните камини, со елетронско подигање на вратата и вентилатор, беспрекорниот квалитет и иделаните димензии го подигнуваат овој модел на врвот.

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки.

W12

Гусан, прекрасен и моќен!

W3 PLB

Романтично, гусано и моќно!

W16 PB

Модерно, елегантно, гусано и моќно!