Print Friendly, PDF & Email

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД

thermo_kit_sznur_lКоноп за врати од камини и печки.

Должина: 2.5m
Дебелина: 6mm или 8mm

*Опакувањето на фотографијата не е секогаш исто со производот