Print Friendly, PDF & Email

Еден од нај компактните електрични камини. Овозможува лесно вградување во различни простори.

Sliki od elektricen kamin VIOTTA

Цена: =15.450,00 МКД  (250 eur)

Спецификација

Тежина (kg) / Категорија вграден камин
Кабел со утикач да Моќност на геење (kW) 2,00
Ефект на пламен независен од греењето да Енергија потребна за ефект на пламен (W) 130
Боја Црна Термовентилатор да
Ложиште OptyFlame Контрола на моќност на греење
Висина (mm) 660 Термостат /
Широчина (mm) 430 Далечински управувач /
Длабочина (mm) 280

Напомена: Упатството е од каминот Viotta de Lux. Разликата е во отсутвото на далачинскиот управувач