Print Friendly, PDF & Email

Гус, елеганција, екологија и моќ!

Вграден систем на чисто стакло и догорување на честичките!
1100,00 € 990 €

 

Технички карактеристики:

Номинална моќност (kW) 14,7
Оџачки излез (mm) 180
Коефициент на полезност (%) 71,7
Димензии на предно стакло (mm) 842 x 442 x 4
Димензии на странично стакло (mm) /
Температура на чад (oC) 277
Тежина (kg) 125
Површина на греење (m2)** 60 до 120
Max должина на трупци (mm) 600
Материјал Гус (сив лив) класа EN-GJL-200 + INOX
Вид на гориво Сезонско листопадно дрво или во комбинација со  брикети од јаглен или дрво
Минимален потребен провев (см2) 800 / 1000

Карактеристики на ложиштето:

  1. Стилски излеан гус
  2. Дефлектор, клапна
  3. Регулација на довод на воздух од надвор
  4. Заштитна ограда од паѓање на дрвото од горилникот
  5. Густо разместени радијатори за повеќекратно зголемување на ефикасноста
  6. Дебелина на огноотпорно стакло: 4mm
  7. Гаранција 5 години!