Прекрасна гусена врата за фурна со вгарден термостат и огноотпорно стакло

 

Технички карактеристики

ОзнакаDCH4
МатеријалСив лив (гус) и огноотпорно стакло
Тежина8,5 kG
Внатрешни мерки
  • Висина на страница
  • Висина на полукруг
  • Широчина
215 mm
280 mm
490 mm
Монтажни димензии
  • Висина на страница
  • Висина на полукруг
  • Широчина
180 mm
230 mm
442 mm