Прохромски чадоводни приклучоци за печки на пелети!РАСПРОДАЖБА

1m’  прохромска цевка ф80 – 900 mkd

Колено 90 – 1м – 900 mkd
Силиконски прстен: 120 мкд
Капа Ф80 – 900 мкд

д сега, приклучувањето нека биде едноставно, без проблеми, без главоболки, трајно и сигурно!
Пречник: Ф80mm

Напомена: На македонскиот пазар се јавија пелети кои во својот состав содржат смоли за да ги држат струготините компактни и да ја зголемат калоричната моќ. Но во таква форма, тие се штетни за самото грејно тело – печката но штетни се и за оџаците бидејќи чадот од печката ја надминува декларираната температура на работа.