Прекрасна рустична решетка која беспрекорно ќе го надополни дизјанот на Вашиот камин

Надворешни димензии на решетката:
Широчина: 20см
Висина: 10 см

Решетката за камин претставува завршеток на топлотниот канал за воздухот внесуван во каминот по пат на гравиатација или принудно (со вентилатор).

Решетката се монтира во ѕидот или во горниот дел на каминот.

Решетките се прашкасто фарбани  и се карактеризираат со трајност на бојата и термичка стабилност.  Секоја решетка е со додатна поцинкувана рамка за лесна монтажа.