Print Friendly, PDF & Email

Електричен камин 33″ со совршени пропорции

За модерни така и за класични и рустични простори.

Спецификација

Тежина (kg)Категоријакамин за вградување
Кабел со утикачдаМоќност на геење (kW)1.6 кw
Ефект на пламен независен од греењетодаЕнергија потребна за ефект на пламен (W)230
БојацрнaТермовентилаторда
ЛожиштеOptyFlame
Жаречки Дрва
Контрола на моќност на греењеда
Висина (mm)606Термостатда
Широчина (mm)835Далечински управувачда
Длабочина (mm)232