Print Friendly, PDF & Email

Голем 3D електричен камин камин кој плени со својот изглед.

Tрупци кои жарат но и фантастичниот OptiMyst ефект на пламен. Опремен со термовентилатор и далечински управувач! Ефектот на пламен е независен од греењето.

Спецификација

Тежина (kg)60КатегоријаКамин за вградување
Кабел со утикачдаМоќност на геење (kW)1
Ефект на пламен независен од греењетодаЕнергија потребна за ефект на пламен (W)400
БојаЦрнаТермовентилаторда
ЛожиштеOptyMystКонтрола на моќност на греење
Висина (mm)749Термостат
Широчина (mm)733Далечински управувачда
Длабочина (mm)361