Средство за чистење на огноотпорно стакло од
камини и печки. ГРАТИС 250ml!!!!

cistacstakloИзвонредна ефикасност и лесна употреба и безбеден за стаклото.

Единствено средство на нашиот пазар кое после долго користење не го оштетува стаклото. Стаклото останува сјајно и не станува заматено!

Начин на употреба:
Нанесете го средството на крпа или попрскајте врз валканото стаклото, избришете  го со крпа а после само поминете со влажна крпа за да се отстрани седството и стаклото е како ново!

ПРОМО ЦЕНА!
Напомена: производот доаѓа без пумпа, по желба може да се стави пумпа од друг производ.

Цена: 400 МКД 350 МКД за 700ml !!!!
За споредба со конкурентските производи:

Многу поефикасно! (не е разредено!)
1мл = 0,5мкд или за 250мл  = 125 мкд! или 2х поевтино!