Печка која со својот дизајн лесно се вклопува во секој ентериер!
Добитник е на две награди поради нејзиниот квалитет и извонредни перформанси. Од сега со вграден вентилатор!!!

Номинална моќност (kW)10
min 6, max 13
Оџачки излез (mm)130 или 150
Коефициент на полезност (%)75
Емисија на CO (при 13% O2) ≤0,19%
Емисија на честички*/
Температура на чад (oC)334
Тежина (kg)111
Површина на греење (m2)**50-70
Max должина на трупци (mm)350
МатеријалСив лив (гус) Класа 200
Вид на горивоСезонско листопадно дрво, дрвени  брикетi, брикети од камен јаглен.