Print Friendly, PDF & Email

PRISMA 34″ LED електричен камин

Панорамски ѕиден камин опремен со Optiflame LED и горилник со акрилни кристали на лед кој имитира дијаманти, додатно збогатен со LED светло кое ја менува својата боја.

Оваа патентирана технологија прави светлото од каминот изгледа со несекојдневен ефект.

Каминот се одликува со модерна изработка која овозможува каминот да се компонира со секој ентериер. Опремен е со термовентилатор со термостат, интегриран LED дисплеј, модулатор на моќност и повеќефункционален далечински управувач.

LED светлата овозможуваат брза промена на бојата на кристалите а со тоа лесно приспособување на каминот до вашиот ентериер.

Спецификација – Model BLF3451

Тежина (kg)18Opti-myst
РезервоарМоќност на пламенот
КатегоријаЅиден каминКабел со утикачда
Моќност на греење (kW)1,2Ефектот на пламен независен од греењетода
Потрошувачка преку ефект на пламен (W)18Бојацрна
ТермовентилатордаДодатокакрилни ледени камења
Регулација на греењедаВисина (mm)495
ТермостатдаШирочина (mm)867
Далечински управувачдаДлабочина (mm)178
За архитекти: DWG Download