Print Friendly, PDF & Email

PRISMA 50″ За сите што сакаат да имаат поинаков и повесел електричен камин!

Спецификација

Тежина (kg)34Opti-myst
РезервоарМоќност на пламенот
КатегоријаЅиден каминКабел со утикачda
Моќност на греење (kW)1,2Ефектот на пламен независен од греењетоda
Потрошувачка преку ефект на пламен (W)25Бојаcrna
ТермовентилатордаДодатокakrilni ledeni kamenja
Регулација на греењедаВисина (mm)495
ТермостатдаШирочина (mm)1276
Далечински управувачдаДлабочина (mm)178