Направи си био камин по твоја желба! Горилник широк 45см

Направи си био камин по твоја мерка. Со овој извонредно квалитетен био горилник кој во себе има специјална вата која овозможува контролирано горење, спречува исипување на горивото од горилникот изначително помала потрошувачка на горивото!

Физички параметри

Тежинa (kg)3.8
Ширина(cm)2
Висина (cm)3
Длабочина (cm)4
Капацитет (l)0.75
Должина на пламен (cm)35
Резервоар (висина x ширина x длабочина) (cm)5,2 x 41,1 x 11,1
Сертификат TÜV