Skip to main content

Square TABLE

SQUARE TABLE масичка за надворешна употреба Square Table е самостојно дворно огниште кое може да функционира како точка на собирање во дворот. Изработено е од нерѓосувачки галванизиран челик кој ќе им се спротистави на суровите временски услови а неговиот фин црн изглед ќе се прилагоди на секој дизајн. Каленото стакло ќе го заштити пламенот од […]

Galio STAR / Galio STAR Corten

НАЈСЈАЈНАТА ЅВЕЗДА ПOМЕЃУ ОГНИШТАТА ЗА ДВОРОВИ Galio Star e уникатно огниште за унапредување на дизјанот на твоето двориште. Огништето е во вид на ѕвезда, со прекрасните природни пламени ќе донесе “wow-effect” во твојата градина – сите ќе бидат подзинати 😉. Едноставноста во користењето на автоматската контрола ќе го направат користењето беспрекорно. Црните дијамантски камења ја […]