ЗА ЕКОНОМИЧНО, СИГУРНО И КОМФОРНО ГРЕЕЊЕ СО ПРЕКРАСЕН ДИЗАЈН! – MADE in UK!

Dimplex термо акумулационите интелигнетни печки се вистински избор:

Главни предност и зошто се подобри од климите:

Намали ги трошоците за половина!

Акумулационите електрични печки ја намалуваат сметката за струја со складирање (акумулирање) на топлината произведена за време на евтината тарифа (се програмираат интервали на полнење за време на евтина тарифа) со цел да се задоволат потребите за греење во часовите кога трае поскапата тарифа за електрична енергија!

Поголем комфорт

Преку комбинацијата на зрачење и термостаски контролиран вентилатор, акумулационите печки овозможуваат прецизно и навремено дозирање на топлината.

wpid-icon_temp2.pngРаботи и кога е -30℃!

За разлика од топлотните пумпи или климите, акумулационите печки се дизајнирани да бидат користени во најладните денови без намалена ефикасност или нарушен комфор за време на ладната зима.

Модел /
карактеристика
VFE 30VFE 40VFE 50
Моќност на греачи
[kW]
3 kW4 kW5 kW
Mаксимална континуирана излезна моќност2,32,73,8
Акумулација на енергија (kWh)24,0032,0040,00
Широчина (mm)7729261076
Висина (mm)664672672
Длабочина (mm)250250250
Тежина (kg)178230281
Цена114.400,00 МКД
1.850,00 €
123.000,00 МКД
1.990,00 €
135.500,00 МКД
2.190,00 €
Достапност, на лагер✔️
Цените и техничките детаљи може да се променат без претходна најава. За точни информации контактирајте со нас

Цените се со вклучени 18% ДДВ.

Во цената не се пресметни транспорт и монтажа. Трошок околу 12.000 мкд + ддв
Печките се со вграден интелигентен систем: дигитален собен термостат + тајмер за полнење!

Моделите нарачни од 01.01.2023 може да се програмираат со мобилна ANDROID апликација.