Koza 6 TF

Koza 6 TF

Совршено се вклопува во конвенционални стилски соби, совршено решение за луѓето кои го ценат...

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи Premium e најдобриот кит за заптивање (за...

JUNO 12

JUNO 12

Модерна, елегантна и ефикасна печка, штедлива за Вашиот модерен простор Нејзиниот едноставен и...

Falcon 9

Falcon 9

Модерно грејно тело, печка Falcon 9  се одликува со префинета изработка и модерни материјали...

Koza 5

Koza 5

Модерна печка Koza K5 се одликува со модерен изглед, префинета изработка и модерни материјали...