🔥КАМИНИ НА ДРВО

Модерни и еколошки ложишта

🔥Плински камини - LPG

Камини без пепел, со висока ефикасност и едноставна употребата

🍃Био етанол

Модерно и едноставно.

Избор за модерниот човек.

⚡Електрични камини

 

 

Врвна технологија за пребирливите

Уредување двор 🌿

Направете магија од Вашиот двор, место каде што секој ќе сака да дојде

Печки

Печки на дрво, плин или електрични термо акумулациони печки 

Материјали за камин.⚒️

Сите потребни материјали, изолации, решетки, надградби  или додатоци

Оџаци

Високо квалитетни прохромски оџаци, 23 години во Македонија!

Најнови ложишта на дрво:

Patio BASIC

FURNANCE
The heart of the fireplace. Delivers not only the desired warmth but also a unique and cozy ambiance for your patio.

SIMPLE Z BS

Многу моќен аголен камин за пристапна цена. Создаден со цел да ги задоволи новите европски барања...

SIMPLE M BS

Висока моќност од аголен камин за пристапна цена. Создаден со цел да ги задоволи новите европски...

NBC 1000/400

КОГА ГОЛЕМИНАТА И ВИЗИЈАТА СЕ ЗАЕДНО! за беспрекорни простори Тространо ложиште за камин,...

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи Premium e најдобриот кит за заптивање (за...

LUCY 16 Tunel

Модерно тунелно ложиште направено по најнови технологии и вградена воздушна завеса!...

HgYC 80а

Пламенот гледајте го во целост и уживајте! Моќност kW12,5 - 16,5Клапна за оџакДаСтепен на...

Најново во уредување двор:

Patio BASIC

FURNANCE
The heart of the fireplace. Delivers not only the desired warmth but also a unique and cozy ambiance for your patio.

QUADRUM

Совршена скара за совршен дом.Скара на дрво наменета за во Вашиот двор, со извонреден квалитет,...

RIO

Огниште за двор Огниште за двор и тераса Rio e огниште кое е со црна завршница направено од...

Square TABLE

Создади го твоето исклучитлено место SQUARE TABLE масичка за надворешна употреба Square Table е...

Galio STAR / Galio STAR Corten

НАЈСЈАЈНАТА ЅВЕЗДА ПOМЕЃУ ОГНИШТАТА ЗА ДВОРОВИ РАЗБУДИ СЕ Galio Star e уникатно огниште за...

Galio Fire Pit Insert Automatic

КРУЖНО ПЛИНСКО ОГНИШТЕ КОЕ ПРУЖА НЕОГРАНИЧЕНИ МОЖНОСТИ ЗА УРЕДУВАЊЕ! РАЗБУДИ ГО ТВОЈОТ ДВОР СО...

Patio HORIZON

Магијата на пламенот во Вашиот двор. Нема пепел, нема оџак..Чисто уживање!...

Најново во електрични⚡камини:

Toluca DELUXE – AmbiLight

Toluca DELUXE – AmbiLight

компактен ексклузивен електричен камин, со позадинско осветлување и звук

Albany со облога

Albany со облога

3D електричен камин со иделано изведена облога - MADE IN EUROPE Електричен камин со облога, која е извеена од MDF* (или мајсториски кажано медиапан) за идеални споеви и голема посветеност на детаљите. Вградениот електирчн камин со најдобарата имитација нàпламен во 3D...

Ignite XL 50″

Ignite XL 50″

Ignite XL поставува нови дизајнерски трендови и естетски стандарди

XHD 26″

XHD 26″

Убавината е во детаљите. xHD26 со Optiflame LED ефект изведен со исклучителнa посветеност на детаљи во изработката. Ќе направи да имате супер реалистичен електричен камин https://youtu.be/zTxjlKxdg1I Променлива динамика на пламенТри нијанси на ефект (син, црвен,...

Најнови производи:

BEV – PREMIUM ETHANOL FIREPLACES

BEV – PREMIUM ETHANOL FIREPLACES

PREMIUM ETHANOL FIREPLACES Радост со модерниот оган во произволно проектиран простор. Со нашите интелигнетни горилници на етанол можеш да ѝ се восхитуваш на убавината на пламенот од секоја страна. Избери камин, кој ќе биде сестрано решение кое ќе овозможува...

SIMPLE Z BS

SIMPLE Z BS

Многу моќен аголен камин за пристапна цена. Создаден со цел да ги задоволи новите европски барања за екологија и ефикасност. Аголниот камин SIMPLE Z BS доаѓа во две варијанти, со лева или десна ориентација на страничното стакло. Направен е на основа на гусаното...

SIMPLE M BS

SIMPLE M BS

Висока моќност од аголен камин за пристапна цена. Создаден со цел да ги задоволи новите европски барања за екологија и ефикасност. Аголниот камин SIMPLE M BS доаѓа во две варијанти, со лева или десна ориентација на страничното стакло. Направен е на основа на гусаното...

Решетки за вентилација

Модерни - линиски решетки - графитна боја Димензии на маска: 20х9, 40х9, 60х9, 80х9, 100х9 40х6, 60х6, 80х6, 100х6 Димензии за вградување: [Ширина] - 27mm (за сите модели) и висина 63mm за моделите со висина од 9см односно 33 mm за моделите со висина од 6см Приближни...

Дихтунг керамичка лента

Дихтунг керамичка лента

За спој помеѓу стакло и метал во врати за печки и камини Обезбедува запечатување помеѓу панелите на печките, помеѓу вратите на печката и стаклото. Овозможува слободна работа на стаклото под влијание на температурата.  Димензија: 10x4mm. Отпорна на температури до...

Термометар за фурна

Термометар за фурна

Термометар кој се навртува. Лесна монтажа! Идеално решение за фурни за леб и пица - во двор или затворени простории. Лесно читлив. Ќе ти помогне лесно да ја контролираш температурата во фурната Температурна скала во °C и °F Мери од 0°C до 500°C Материјал:...