КОНТАКТ

Работно време:

Од понеделник до Петок: 09h🕘 – 17h🕔
Сабота: 10h🕙- 14h🕑

Неработни се сите државни празници и недели.

📞Телефон:
+389 (02) 24 679 24
📧

Техничка поддршка за постоечки клиенти:
📧agens [a] gmail.com

Ул. Кочо Битољану (старо име на улицата „808“) бр.2, населба Автокоманда, Скопје – Наспроти МЕРКУР, покрај Алфи Центар.

Податоци за компанијата

АГЕНС Камини ДОО
Ул. Кочо Битољану Бр2
1000 Скопје

Vat No / ДДВ Бр.
МК 403 0000 386 112 

Жиро-сметки:
Комерцијална Банка:
300 000 000 453 802
Стопанска Банка: 
200 002 841 414 008

Агенс на: