Amelia 30 DECO

Amelia 30 DECO

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 200 до MAX 300 m2 со вграден систем за...

Amelia 30 P

Amelia 30 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 200 до 280 m2. Технички карактеристики...