Premium BFC 1250°C за гусани елементи

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи Premium e најдобриот кит за заптивање (за...

LUCY 14

LUCY 14

Предлог за сите, на кои им зависи на максимално искористување на топлината од каминот. ...