Premium BFC 1250°C за гусани елементи

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи Premium e најдобриот кит за заптивање (за...

W75 ECO

W75 ECO

Гус, елеганција, екологија и моќ! Вграден систем на чисто стакло и догорување на честички! Погоден...