Skip to main content
image_pdfimage_print

ZEN

Минималистички и стилски камин со облога која имитира суров бетон. Совршено се вклопува во најновите декоративни трендови.

Vivaldi

Минималистички и многу елеганен камин во црна боја и боја на метален бронз. Погоден за модерен и топол простор.

Bingham

Голем 3D електричен камин камин кој плени со својот изглед. Tрупци кои жарат но и фантастичниот OptiMyst ефект на пламен. Опремен со термовентилатор и далечински управувач! Ефектот на пламен е независен од греењето. Спецификација Тежина (kg) 60 Категорија Камин за вградување Кабел со утикач да Моќност на геење (kW) 1 Ефект на пламен независен од […]