Skip to main content
image_pdfimage_print

X RAY bio kamin

Био камин кој ќе го разубави секој ентериер. Неговиот минимализам и елеганција на просторот ќе му дадат нова димензија.

Charlie

Bio kamin Charlie Bakar

Висечки био камин Charlie Био камин кој  го спојува модерниот живот со исконската потреба за семејното огниште. Лесната монтажа и употреба, го прават вистински избор за секој ентериер.

GlowFlame

Дајте му нова димензија на био каминот (био етанол) или каминот на плин GLOW FLAME е иновативен материјал кој своето место го најде во био камините како и камините на плин (LPG/CNG) НЕЗАБОРАВНИ ВИЗУЛЕНИ ЕФЕКТИ И ЕДНОСТАВНО КОРИСТЕЊЕ GLOW FLAME претставува неверојатен естетски додаток. Само мала количина од овој материјал додадена во каминот, обезбедува незаборавен […]